Ministri i Jashtëm i Holandës: Shqipëria nuk ka plotësuar asnjë kusht për luftën ndaj krimit e korrupsionit

  • 12 qershor 2019 - 20:51
Ministri i Jashtëm i Holandës: Shqipëria nuk ka plotësuar asnjë kusht për luftën ndaj krimit e korrupsionit

Holanda ka dhënë sot një vendim të fortë për Jo për hapjen e negociatave me Shqipërinë duke arguamentuar se vendi ynë nuk ka plotësuar asnjë kusht për krimin dhe drogën.

Vetë Ministri i Jashtëm holandez tha: Rekomandimi i Komisionit Evropian ishte i parakohshëm.  Shqipëria nuk i ka plotësuar kriteret për luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Më herët Parlamenti Holandez ka votuar edhe për rikthimin e regjimit të vizave me Shqipërinë, vendim të cilin tashmë ia ka kaluar për shqyrtim Komisionit Europian.


(Kosova Sot Online)