Çdo fotografi e Princit Charles me Dianën tregonte gënjeshtrën e njëjtë

  • 18 qershor 2019 - 10:26
Çdo fotografi e Princit Charles me Dianën tregonte gënjeshtrën e njëjtë

Marrëdhënia e Princeshës Diana dhe Princi Charles është ende një nga më të diskutuarit në të gjithë botën.

Duket se ne i dimë të gjitha për ta, sepse jeta e tyre u theksua nga masmedia në çdo hollësi.

Por shumica prej nesh nuk e vërenim gjënë “më të dukshme”.

Ne mund të njihemi me historinë e tyre duke kaluar nëpër fotografitë e tyre të shumta.

Këto janë kryesisht fotografi “zyrtare”, shkruan Bright Side.

Princi Charles thuajse në çdo fotografi është theksuar si kreu i familjes mbretërore përmes këtyre tipareve:

Ai dukej më i gjatë dhe si një mbrojtës në krahët e gruas, pasi supozohet të jetë në një çift shembullor.

Vetëm kohët e fundit gazetarët kureshtarë zbuluan se fotot nuk pasqyrojnë realitetin.

Në të vërtetë, Princi Charles dhe Princesha Diana ishin me të njëjtën lartësi.

Diana gjithnjë qëndroi më poshtë ose kërkoi të vendoste një këmbë përpara dhe një lartësi prej më shumë se 2 cm, që do të shkatërronte menjëherë pamjen harmonike të çiftit.

Në këtë mënyrë, dallimi u zvogëlua – të paktën në foto.

Shumë njerëz thonë se kjo është bërë posaçërisht për të vënë në dukje statusin e Charles dhe rolin e tij udhëheqës në familje.

Image
Image
Image
Image

 

 

(Kosova Sot Online)