Dyshohet se është gjetur një minë, policia rrethon hapësirën në Klinë

  • 19 qershor 2019 - 20:27
Dyshohet se është gjetur një minë, policia rrethon hapësirën në Klinë

Duke hapur një kanalizim në fshatin Deiq të Klinës, punëtorët kanë hasur në një mjet të dyshimtë.

Sipas fotografive që janë dërguar në adresë, policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe e ka rrethuar hapësirën.

Dyshohet se janë gjetur copa të një mine, mirëpo akoma nuk dihet saktë.

(Kosova Sot Online)