Serbia e rikthen angazhimin në fushatën kundër Kosovës në Interpol

  • 19 qershor 2019 - 23:48
Serbia e rikthen angazhimin në fushatën kundër Kosovës në Interpol

Serbia edhe më tutje është duke vazhduar propagandën e saj kundër anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL.

Politikanët serbë janë duke vazhduar propagandën e tyre kundër anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL.

Ministri serb i Punëve të Brendshme, Nebojsha Stefanoviq, sot është takuar me ministrin e Sigurisë dhe Sigurisë Publike të Namibisë, Charles Namoloch, dhe temë diskutimi ka qenë Kosova e veçanërisht anëtarësimi i saj në INTERPOL.

Siç shkruajnë mediet serbe, në këtë takim Charles Namoloch, i ka konfirmuar Nebojsha Stefanoviqit, se Namibia nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës dhe do ta kundërshtojë fuqishëm anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL.

Ndryshe, Namibia gjendet në Afrikën jugperëndimore dhe dallohet nga shkretëtira e Namibit përgjatë bregdetit të Oqeanit Atlantik.

(Kosova Sot Online)