Haradinaj: Kosova më së miri e di ndjenjën e largimit nga atdheu

  • 20 qershor 2019 - 11:37
Haradinaj: Kosova më së miri e di ndjenjën e largimit nga atdheu

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në Ditën Botërore të Refugjatëve, ka thënë se Kosova më së miri e di këtë ndjenjë të largimit nga atdheu, veçanërisht në vitet ‘99, në kërkim të shpresës dhe ikjes nga gjenocidi serb.

“Bashkëndjejmë me të gjithë ata njerëz që braktisën tokën e shtëpitë e tyre për shkak të konflikteve të dhunës dhe luftës, apo keqtrajtimeve të ndryshme.

Kosova më së miri e di këtë ndjenjë të largimit nga atdheu, veçanërisht në vitet ‘99, në kërkim të shpresës dhe ikjes nga gjenocidi serb.

Po sot, shpreh respektin më të lartë ndaj të gjithë miqve tanë kudo nëpër botë që strehuan familjet shqiptare në ditët më të vështira”, ka shkruar ai në Facebook.

Image

 

(Kosova Sot Online)