Beteja e “Valbonave” në Durrës/ Si mund të ngatërrohen votuesit nga gjeneralitet e ngjashme të dy kandidateve

  • 30 qershor 2019 - 10:20
Beteja e “Valbonave” në Durrës/ Si mund të ngatërrohen votuesit nga gjeneralitet e ngjashme të dy kandidateve

Zgjedhjet e 30 qershorit do të sjellin një “përplasje” jo të zakonshme në Bashkinë e Durrësit.

Kjo për shkak se të dy kandidatet që garojnë kaën emrin “Valbona” dhe madje dhe mbiemrat e ngjashëm.

Partia Socialiste në Durrës kandidon si zëvendësuesen e Vangush Dakos, Valbona Sakon, ndërkohë që Partia Bindja Demokratike, e Astrit Patozit do të kandidojë në këtë bashki, Valbona Sakollarin.

Ngjashmëria e emrave dhe mbiemrave mund të krijojë konfuzion tek votuesit e majtë, të cilët gabimisht mund të votojnë për “Valbonën” e kundërshtarit.

Image
Image

 

 

(Kosova Sot Online)