Robert Aliaj: Shqipëria është vendi ideal për të vdekur. E di pse?

  • 30 qershor 2019 - 11:33
Robert Aliaj: Shqipëria është vendi ideal për të vdekur. E di pse?

Robert Aliaj është një nga personazhet shqiptarë më të drejtpërdrejtë dhe njëkohësisht ndër zërat më kritikë të realitetit. Sot në ditën kur në Shipëri po mbahen Zgjedhjet Lokale të shumë komentuara si aspak demokratike ai ka bërë reagimin e rradhës.

‘Shqipëria është vendi ideal për të vdekur. E di pse? Sepse një popull me një mentalitet të tillë që lufton vetëm për bukën e gojës, nuk ka nevojë për kulturë, as ka arsye për të kërkuar ndryshime sociale. I duhet vetëm një furrë buke dhe një nevojtore. ‘ ka shkruar ai krah fotos ku duket krah të bijës dhe ku ngjyra dominuese është e zeza.

Image

 

(Kosova Sot Online)