Ishulli grek do paguajë 500 euro në muaj për personat që do jetojnë në të

  • 04 korrik 2019 - 08:04
Ishulli grek do paguajë 500 euro në muaj për personat që do jetojnë në të

Jo vetëm kaq, por gjithashtu do u jepet banorëve të rinj një parcelë toke për të ndërtuar shtëpinë ose biznesin e tyre.

Ishulli i Antikythera-s është duke kërkuar banorë të ri, pasi ishulli banohet vetëm nga 24 persona.

E vendosur në mes të Kretës dhe Kytirës, vendi është në largësi prej 45 minutash me aeroplan nga Athina.

Skema sponsorizohet nga Kisha Ortodokse Greke, e cila do të paguajë për tre vjet me radhë.

(Kosova Sot Online)