Momenti kur një person në pikë të ditës thyen xhamin e makinës dhe vjedh çantën brenda saj

  • 09 korrik 2019 - 09:03
Momenti kur një person në pikë të ditës thyen xhamin e makinës dhe vjedh çantën brenda saj

Nuk janë të rralla rastet kur thyhen xhamat e veturave me qëllime për të vjedhur gjërat e vlershme brenda saj.

Një rast i tillë ka ndodhur edhe dje në Prizren, ku një person ka thyer xhamin e një veturës dhe ka vjedhur një qante që ndodhej brenda saj.

Thuhet se rasti ka ndodhur në parkingun e “Abi Çarshia” në Prizren.

Përmes kësaj videoje mund të shihet se si ai person kryen vjedhjen.

 
Ja se si ky person në Prizren thyhen xhamin e veturës për të vjedhur një çantë

Ja se si ky person në Prizren thyhen xhamin e veturës për të vjedhur një çantë

Posted by Podujeva.net on Monday, July 8, 2019

(Kosova Sot Online)