Festë Futbolli në Kryeqytet! Kujtesa Fan Liga e Kosoves, tubon tifozet ne Sheshin ‘’Zahir Pajaziti’’

  • 11 korrik 2019 - 15:44
Festë Futbolli në Kryeqytet! Kujtesa Fan Liga e Kosoves, tubon tifozet ne Sheshin ‘’Zahir Pajaziti’’

Jo vetëm ata që u ndeshën, por edhe shumë qytetarë patën knaqësinë të shikojnë nga afër dhe të ndjejnë atmosferën e bukur Evropiane në Kryeqytet.

Image

Ishin 11 shkuadra Evropiane ku fansat e tyre në Kosovë kanë krijuar ekipet e tyre dhe janë ndeshur mes vete për trofe.

Kujtesa ka qenë përkrahësi më i madh i kësaj ngjarje sepse sporti është përgjigjja më e mire për të përcjellë mesazhin tek të rinjët që të aktivizohen edhe më shumë.

Image

E vecanta e këtij tournament është që pas Evropës, Liverpool është kampion edhe në Kosovë.

Kujtesa gjithmonë do të jetë përkrahësi më i madh i Sportit në Kosovë, këtë e ka dëshmuar gjithmonë duke qenë afër sportdashësve.

Kujtesa Fan Liga e Kosovës, tashmë është një tournament tradicional.

Image

(Kosova Sot Online)