Isa Mustafa: Jemi të gëzuar që Presidentja e Komisionit Evropian vjen nga Paritë Popullore Evropiane

  • 17 korrik 2019 - 09:06
Isa Mustafa: Jemi të gëzuar që Presidentja e Komisionit Evropian vjen nga Paritë Popullore Evropiane

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka uruar Presidenten e re të Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen.

““Me gëzim të thellë morëm lajmin e përzgjedhjes së znj. Ursula von der Leyen, Presidente e Komisionit Evropian. Znj. von der Leyen vie nga partia simotër CDU, njëherësh edhe anëtare e përbashkët e LDK-së në Partitë Popullore Evropiane (EPP)” është shprehur Mustafa.

Kosova në përgjithësi dhe Lidhja Demokratike e Kosovës në veçanti mirëpret zgjedhjen e znj. von der Leyen Presidente e Komisionit Evropian duke shpreh interesimin për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit dhe koordinimit në mes të Kosovës dhe BE-së në rrugëtimin tonë drejt proceseve integruese në rrafshin afatgjatë dhe në liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës, në rrafshin afatshkurtër. 

(Kosova Sot Online)