Lajm i mirë për mërgimtarët që janë nisur për Kosovë

  • 24 korrik 2019 - 09:28
Lajm i mirë për mërgimtarët që janë nisur për Kosovë

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, mëngjesin e sotëm ka bërë të ditur se nuk ka pasur pritje të gjata në pikat e kalimit

Në pikëkalimin në Merdare pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë e, po ashtu, 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikëkalimin Dheu i Bardhë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikëkalimin në Jarinje pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Po ashtu, bëhet e ditur se edhe në pikëkalimin në Jarinje pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Ndërkaq, në pikat tjera kalimtare këto janë statistikat e freskuara brenda gjysmë ore nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar:

Kufiri Muçibabë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Mutivodë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Hani i Elezit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Vërmicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Bërnjak: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Kullë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Qafë e Morinës: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Qafë e Prushit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova

Kufiri Glloboqicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

(Kosova Sot Online )