NATO refuzon propozimin e Rusisë

  • 02 gusht 2019 - 15:10
NATO refuzon propozimin e Rusisë

NATO nuk dëshiron të nisë garën e re në armatim pas skadimit të Marrëveshjes mbi Kufizimin e Armatimit Nuklear me Rreze të Mesme në mes të SHBA dhe Rusisë.

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg gjithashtu e ka refuzuar propozimin e Rusisë të vihet moratoriumi në vendosjen e raketave me rreze të mesme veprimi me arsyetim se një marrëveshje e tillë nuk është i besueshëm.

NATO nuk dëshiron të nisë garën e re në armatim pas skadimit të Marrëveshjes mbi Kufizimin e Armatimit Nuklear me Rreze të Mesme në mes të SHBA dhe Rusisë.

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg gjithashtu e ka refuzuar propozimin e Rusisë të vihet moratoriumi në vendosjen e raketave me rreze të mesme veprimi me arsyetim se një marrëveshje e tillë nuk është i besueshëm.

(Kosova Sot Online)