Haradinaj – Shqipërisë: Hiqe taksën për qytetarët e Kosovës

  • 10 gusht 2019 - 17:49
Haradinaj – Shqipërisë: Hiqe taksën për qytetarët e Kosovës

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së Daut Haradinaj, ka reaguar lidhur me tarifën rrugore të vendosur nga Shqipëria për qytetarët e Kosovës.

Haradinaj, duke e vlerësuar të padrejtë taksën ndaj kosovarëve, i ka bërë thirrje autoriteteve shqiptare ta heqin atë.

“Pa politikë, por i bëj thirrje autoriteteve shqiptare ta heqin këtë taksë e cila ka jo vetëm ka kosto por duket edhe si ndëshkim për popullin e Kosovës”, ka thënë Haradinaj, përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në rrjetin shoqëror “Facebook”.

Reagimi i plotë:

Isha duke u kthyer në Kosovë dhe i pashë kolonat e gjata duke e paguar taksën rrugore në Shqipëri.
Pa politikë, por i bëj thirrje autoriteteve shqiptare ta heqin këtë taksë e cila ka jo vetëm ka kosto por duket edhe si ndëshkim për popullin e Kosovës.
DH

(Kosova Sot Online)