Bajrami i burrave të Krushës së madhe duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë

  • 12 gusht 2019 - 09:14
Bajrami i burrave të Krushës së madhe duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë

Dje me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushë e Madhe , për të dytin vitë me radhë organizuam disa nga lojërat e moçme “kajnaka/klikera” dhe “cakërrimi i vezëve të shtëpisë” pjesë nga loja.

Përmes disa imazheve dhe kësaj videoje mund të të shihni se si banorët janë argëtuar përmes këtyre lojërave ia kujtojnë atyre fëmijrinë, e që ka shkaktuar edhe argëtim e të qeshura.

 

Sot me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushë e Madhe , për të dytin vitë me radhë organizuam disa nga lojrat e moqme "kajnaka/klikera" dhe "cakërrimi i vezëve të shtëpisë" pjesë nga loja. Urime Festa e Kurban Bajramit !

Posted by Krushë e Madhe on Sunday, August 11, 2019

(Kosova Sot Online)