Ceremonia e shpërndarjes së certifikatave për të rinj

  • 13 gusht 2019 - 08:48
Ceremonia e shpërndarjes së certifikatave për të rinj

Sot, (13 gusht 2019), ora 11:00, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi së bashku me Kryetarin e Kuvendit të Republikës së Kosovës Kadri Veseli, do të marrin pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për të rinj të cilët janë trajnuar në fushën e ndërmarrësisë.

Ftoheni ta ndiqni këtë ngjarje!

(Kosova Sot Online)