Fillojnë punimet në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc

  • 13 gusht 2019 - 15:39
Fillojnë punimet në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Transportit Rexhep Kadriu, të mërkurën (14.08.2019) merr pjesë në fillimin e punimeve në rrugën Xërxë – Sapniq – Ratkoc, komuna e Rahovecit investim i MIT.

Vendi: FashtiRatkoc (Te rrugët e vreshtave)

Ora: 10:00

Ftojmë medien tuaj ta përcjellë këtë aktivitet të zëvendësministrit Rexhep Kadriu.ë

(Kosova Sot Online)