Serbët “plasin” se në kalanë e Artanës është vendosur flamuri i Kosovës

  • 15 gusht 2019 - 21:22
Serbët “plasin” se në kalanë e Artanës është vendosur flamuri i Kosovës

Mediumi publik serb, ka raportuar rreth veprimit të institucioneve të Republikës së Kosovës në kalanë e vjetër të Artanës.

RTS, i ka kushtuar rëndësi vendosjes së flamurit të Kosovës në këtë kala, e që shihet se kjo ka shkaktuar mjaftë reagim nga serbët.

Në kalanë e Artanës gjendet flamuri gjigand i Kosovës, ndërsa pranë Kishës së Shën Nikollës është një tjetër flamur i Kosovës dhe disa tenda ushtarake.


(Kosova Sot Online)