Shet veturën, por arrestohet nga Policia në Fushë Kosovë

  • 17 gusht 2019 - 14:04
Shet veturën, por arrestohet nga Policia në Fushë Kosovë

Arrestohet pasi ka shitur veturën e huazuar

Një person është arrestuar në Fushë Kosovë, pasi që i njëjti pasi ka huazuar veturën, pronë e viktimës mashkull dhe të njëjtën i ka shitur personi të tret.
Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.

(Kosova Sot Online)