Sot bëhët përurimi i stadiumit ndihmës, në fshatin Korishë të Prizrenit,

  • 19 gusht 2019 - 09:03
Sot bëhët përurimi i stadiumit ndihmës, në fshatin Korishë të Prizrenit,

Gjatë ditës së sotme, Minsitria e Kulturës Rinisë dhe Sportit do  të bëjë përurimin e Stadiumit Ndihmës në lokacionin Boka Boka, në fshatin Korishë të Prizrenit.

Përurimi i stadiumit do të bëhet nga ministri, Kujtim Gashi.

(Kosova Sot Online)