Nitaj: Mos pafsha kësi legjislature

  • 22 gusht 2019 - 12:14
Nitaj: Mos pafsha kësi legjislature

Deputeti Muharrem Nitaj ka shkruar pas votimit për shpërndarjen e Kuvendit, duke thënë se në të kishte deputetë që e kishin vetëm një detyrë për me e shpërfytyruar Kuvendin.

Përmes një shkrimi në Facebook, Nitaj po thtoë se në këtë legjislaturë pati shumë fjalë e pak ide, e gjithçka tjetër por jo kulturë debati.

“Përfundoi një legjislaturë e Kuvendit, që me këtë përbërje, mos e pafsha herë tjetër!

Një legjislaturë ku kishte shumë fjalë e pak ide!

Një legjislaturë ku kishte çdo gjë por jo kulturë debati!”, ka shkruar Nitaj, duke thënë se kjo është pjesa që  nuk do ta harrojë.

“Falë, veç vendosmërisë së Kryeministrit Ramush Haradinaj, unë e kolegët e mi deputetë ishim me fat që e votuam Ushtrinë e Kosovës, që e votuam Statutin e Trapçës, që nuk dham votë kurrë për degradimin e shtetit dhe që luftë bëmë për ta penguar copëtimin e Kosovës! I dham fund për një fillim të ri!”, shkroi ai.

(Kosova Sot Online)