E lë femra, djali i tregtarit privon vetën nga jeta

  • 24 gusht 2019 - 16:58
E lë femra, djali i tregtarit privon vetën nga jeta

Një 21-vjeçar, djalë i një tregtari miliarder, ka vrarë veten pasi e la e dashura.

Kai Schachter-Rich ishte në një lidhje me modelen Lady Lola Crichton-Stuart.

Por kjo e fundit vendosi të ndahej nga ai.

21-vjeçari nuk e ka përballur dot ndarjen dhe i ka dhënë fund jetës.

Ai vari veten, ndërsa më parë kishte pirë një koktej me drogë.

Schachter-Rich ishte djali i tregtarit të artit në New York, Kenny Schachter dhe artistes Ilona Rich.

Gjyshi i tij nga mamaja ishte Marc Rich, një financier i njohur si ‘mbreti i mallrave’, pasi themeloi një kompani shumë miliardë dollarëshe, Glencore.

(Kosova Sot Online)