Dëshmia e 7-vjeçarit çoi në burg të përjetshëm nënën e tij!

  • 26 gusht 2019 - 14:13
Dëshmia e 7-vjeçarit çoi në burg të përjetshëm nënën e tij!

Momenti tronditës kur një djalë shtatë vjeçar ka dhënë dëshminë se si ai e kishte parë nënën e tij duke e mbytur motrën e tij, e cila e çoi atë në burg të përjetshëm, ka lënë shikuesit në lot. Rasti i Amanda Lewis, 35 vjeç, u shfaq në një program televiziv.

Edhe pse shikuesit kishin mbetur të ndarë mbi deklaratat e nënës, gjegjësisht fajësisë ose pafajësisë së saj, ata ishin të bashkuar rreth asaj se rrëfimi i AJ ishte tronditës. 

Djali ishte dëshmitari i vetëm për k imin dhe në gjykatë prokurori i kërkoi atij që të shpjegonte përmes një vizatimi ato që ai kishte parë.

“Kjo është nëna ime”, ka sqaruar ai. “Dukevr arë motrën time”. E kur prokurori e pyeti se si e kishte mbytur ai tha: “Duke ia vendosur dorën në fytyrën e saj”.

(Kosova Sot Online)