Sondazhi i ri: Ky është rezultati befasues mes Haradinajt e Veselit, ja fituesi...

  • 29 gusht 2019 - 15:55
Sondazhi i ri: Ky është rezultati befasues mes Haradinajt e Veselit, ja fituesi...

Partia Demokratike e Kosovës ka moninuar Kadri Veselin si kandidat për kryeministër, ndërsa në anën tjetër koalicioni AAK-PSD si kandidat e ka Albin Kurtin.

E “Kosova Sot Online”, në faqen e saj në facebook ka organizuar një sondazh, i cili ka zgjatur 24 orë, në të cilin lexuesit kanë pasur mundësinë të votojnë për njërin nga kandidatët e lartëpërmendur.

Në sondazhin e “Kosova Sot Online”, në të cilin kanë marrë pjesë 3200 lexues, nga të cilët 2000, apo 65% kanë votuar për Kadri Veselin e PDK-së, dhe 1200 apo 35% për Ramush Haradinajn e koalicionit AAK-PSD.

Image

(Kosova Sot Online)