Shikojini mirë 5 euroshet, ky lloj mund t’ju bëjë të pasur

  • 02 shtator 2019 - 09:35
Shikojini mirë 5 euroshet, ky lloj mund t’ju bëjë të pasur

Koleksionistët e parave kanë dhënë një lajm të mirë për të gjithë ata që përdorin monedhën euro.

Ata bëjnë me dije se në treg ndodhte një lloj kartmonedhe e veçantë, me vlerë të larta, e cila është në prerje 5 euroshe.

Kartëmonedha të tilla gjenden më rrallë dhe vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

Nëse keni fat dhe posedoni një kartmonedhë të tillë, mund të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.

Sidomos një seri e rrallë e kartëmonedhave mund të sjellë një shumë të konsiderueshme parash për pronarët e tyre.

Gjithçka që duhet të bëni, është të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto.

Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).

(Kosova Sot Online )