Abazi bën thirrje për kujdes: Paratë e shtetit po përdoren për fushatë

  • 04 shtator 2019 - 09:10
Abazi bën thirrje për kujdes: Paratë e shtetit po përdoren për fushatë

Analisti i aderuar në Lëvizjen Vetëvendosje, Haki Abazi, ka deklaruar se po shpenzohet paraja publike për interesa të partive.

Abazi ka shprehur shqetësimin se janë duke u bërë kërkesa milionshe nga ana e ministrive për subvencionime dhe grante nga buxheti i shtetit dhe se “sistemi që ka kapur shtetin”, ka filluar me të madhe ta zbrazë buxhetin dhe arkat e shtetit dhe të përdorë paranë publike për ta manipuluar votën dhe rezultatin e votimeve.

Ky është reagimi i plotë i Abazit:

(Kosova Sot Online)