Arrestohet një person në Gjilan për organizim të lojërave të fatit

  • 04 shtator 2019 - 11:36
Arrestohet një person në Gjilan për organizim të lojërave të fatit

Pas kontrollimit të lokalit janë hasur 10 persona(lojtarë), kurse në lokal janë gjetur dhe janë konfiskuar 2 shtëpiza kompjuterike, 2 monitorë, 1 printer, 3 tabela TV të lojërave të fatit, 34 tiketa të lojërave të fatit dhe para të gatshme.

Pronari i lokali me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. 

(Kosova Sot Online)