Brenda 24 orëve kanë ndodhur 43 aksidente, një me fatalitet

  • 10 shtator 2019 - 09:18
Brenda 24 orëve kanë ndodhur 43 aksidente, një me fatalitet

Policia e Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 43 aksidente. Prej tyre një aksident me fatalitet, 20 aksidente me të lënduar dhe 22 aksidente pa të lënduar.

Sipas policisë janë shqiptuar 1333 tiketa trafiku, janë bërë 24 arrestime ku janë dërguar në mbajtje 14 persona, ndërsa në vuajtje të dënimit dy.

(Kosova Sot Online )