Ja si këndonin ushtarët e UÇK-së në luftë

  • 11 shtator 2019 - 10:20
 Ja si këndonin ushtarët e UÇK-së në luftë

Beteja e Koshares është njëra ndër betejat më të përgjakshme dhe më heroike të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ajo u zhvillua më 9 prill të vitit 1999 në kuadër të operacionit “Shigjeta”. Po në këtë vend ishte bërë edhe thyerja e kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Kjo thyerje shënoi jo vetëm një fitore morale për UÇK-në, por i hapi rrugë edhe furnizimit me armatim dhe mbështetje logjistike për shumë zona të luftës brenda Kosovës.

Një video e publikuar në Facebook, shfaq çlirimtarët duke kënduar teksa luftonin me armikun.

Shikojeni më poshtë:

 

 

Koshare , kur këndohej duke luftuar

Posted by Kosova ime on Monday, April 2, 2018(Kosova Sot Online)