Ja si u gjetën në bankomat 100 euro falso

  • 12 shtator 2019 - 10:26
Ja si u gjetën në bankomat 100 euro falso

Derisa punonjësa e bankës në Viti, po realizonte zbrazjen e depozitorit ka hasur në një kartëmonedh? 100 euro të dyshimtë si e falsifikuar. ajo më pas ka lamruar stafi dhe po ashtu edhe policinë e cila po kryen heitmet.

Policia, njofton se ankuesi M.K.SH. në bankën “BKT”, në Viti ka raportuar se me 6 shtator 2019 derisa po bënte zbrazjen e depozitorit ka vërejtur një monedhë 100 euro e cila dyshohet se është deponuar me 29 shtator dhe e njëjta dyshohet se mund të jetë e falsifikuar. Bankënota prej 100 euro me numër serik # Z50022777356 dyshohet se është falsifikuar. Rasti është nën hetime për falsikim parash.

(Kosova Sot Online)