Oferta Speciale ‘Zgjedhjet 2019’, reklamo në “Kosova Sot Online”

  • 12 shtator 2019 - 15:31
Oferta Speciale ‘Zgjedhjet 2019’, reklamo në “Kosova Sot Online”

“Kosova Sot Online”, njofton të gjitha subjektet politike dhe kandidatët për deputetë në zgjedhjet e 6 tetorit, se ka përgatitur një ofertë speciale për reklamim gjatë fushatës zgjedhore.

Për më shumë informata, mund të na kontaktoni në emailin: [email protected], ose në numrat +383 38 601 010 dhe 045-452-444.

(Kosova Sot Online)