Kur jeta të do shumë: I mbijetoi 2 herë kancerit dhe më pas bëhet milioner

  • 17 shtator 2019 - 10:29
Kur jeta të do shumë: I mbijetoi 2 herë kancerit dhe më pas bëhet milioner

Ai i mbijetoi kancerit dy herë, pastaj fitoi mbi katër milion dollarë në një lotari lokale.

Është një rast unik ai i Stu MacDonald di Bend nga qyteti i Oregon-it, në Shtetet e Bashkuara.

“Unë jam një djalë shumë me fat,” pranoi burri.

“Unë mbijetova nga kanceri dy herë dhe tani jam këtu. Ishtë e jashtëzakonshme.”

MacDonald  blinte bileta llotarie në Oregon çdo javë.

 “Merr biletën fituese” e ka uruar gruaja e tij Claudia herën e fundit ku ai u shpall dhe fitues.

Dhe kështu ndodhi Stu fitoi 4.5 milion dollarë  duke llogaritur taksat ai në shtëpi do të dërgoj vetëm 1.5 milion.

(Kosova Sot Online)