Çka do të ndodh sot

  • 19 shtator 2019 - 08:38
Çka do të ndodh sot

Ngjarjet që shënojnë ditën e sotme në vendin tonë Garda Kombëtare e Iowas dhe Forca e Sigurisë së Kosovës mbajnë punëtori. (Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, ora 08:00) Mbahet takimin konsultativ lidhur me punimet në Kalanë e Artanës. (Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve, ora 10:00)

BE lanson thirrjen për projekte të zhvillimit të qëndrueshëm. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 10:30) Nga shoqëria civile publikohet raporti monitorues i aktivitetit të prokurimit “Asfaltimi i rrugëve lokale në fshatin Vitomericë”.

(Hotel “Dukagjini”, ora 10:30) Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë promovon thirrjen për aplikim për projekte për Organizatat Jo-Qeveritare që veprojnë në Kosovë për “Programin e Shoqërisë Civile për Shqipëri dhe Kosovë”.

(KCSF, ora 11:00) LSHK mban akademi përkujtuese për shkrimtarin Rexhep Hoxha. (Institutin Albanologjik i Prishtinës, ora 12:00) Lëvizja FOL organizon diskutimin me kandidatin për kryeministër, Ramush Haradinaj.

(Zyrat e Lëvizjes FOL, ora 13:00) Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli viziton mobilerinë “Te Naseri”. (Zona Industriale, Shirokë, Suharekë, ora 13:30) Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli viziton fabrikën e këpucëve “Solid”. (Zona Industriale, Shirokë, Suharekë, ora 14:00) Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli viziton fabrikën e mobileve “Granit”. (Rrafshi Sopisë, Suharekë, ora 14:40)

Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli viziton fabrikën e pijeve “Frutex”. (Gelancë, Suharekë, ora 15:10) Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli mer pjesë në prerjen e shiritit të fabrikës së stiroporit “Iso Term”. (Vraniq, Suharekë, ora 15:50) Kandidatja e LDK-së për kryeministre, Vjosa Osmani takohet me strukturat dhe qytetarët e Ferizajt.

(Restaurant “Fitorja”, ora 18:00) Kandidati i LVV-së për kryeministër, Albin Kurti mban takim me qytetarë. (Hotel “Sirius”, ora 18:00) Kandidati i LVV-së për kryeministër, Albin Kurti mban takim me qytetarë. (Malishevë e Gjilanit, ora 20:00) Kandidati i LVV-së për kryeministër, Albin Kurti mban takim me qytetarë. (Pozharan”, ora 21:00)

(Kosova Sot Online )