Nuk punoi kurrë, por kjo është pasuria milionëshe e asistentit të Fatmir Limajt

  • 20 shtator 2019 - 19:08
Nuk punoi kurrë, por kjo është pasuria milionëshe e asistentit të Fatmir Limajt

Ministri në ikje i Tregtisë dhe Industrisë në Kosovë, Endrit Shala është njëri nga personat më të pasur në Kosovë.

Endrit Shala, i cili njihet shumë pak si politikanë, por më shumë si asistent i Fatmir Limajt, tash kryetar i partisë Nisma Socialdemokrate, në formularin e deklarimit të pasurisë në Agjencionin Antikorrupsion, ka bërë të ditur se ka në pronësi prona, banesa e vetura që kapin shifrat milionëshe.

Është e çuditshme se si një asistent i politikanit, cili nuk ka punuar asnjëherë zyrtarisht, mund të arrijë një pasuri të tillë.

Më poshtë, të bashkangjitur gjeni formularët e deklarimit të pasurisë nga Endrit Shala:

Image
Image
Image
Image

(Kosova Sot Online)