Këto ngjarje pritet që të ndodhin sot në Kosovë

  • 29 shtator 2019 - 07:53
Këto ngjarje pritet që të ndodhin sot në Kosovë

Ngjarjet që do ta karakterizojnë 29 shtatorin e këtij viti mund t’i lexoni më poshtë:

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) publikon raportin “Vërtetimi për të kaluarën kriminale – cenim i sigurisë juridike”. (Hotel “Sirius”, ora 11:00)

Kryetari i PEK-së, Milaim Zeka së bashku me kandidatët për deputetë vizitojnë fshatrat Abri, Murgë, Plluzhinë dhe Likovc. (Nga ora 10:00)

LDK mban konventën e arsimit. (Hotel “Emerald”, ora 11:00)

Partia FJALA hap fushatën zgjedhore në Prizren. (Shadërvan, ora 11:00)

Koalicioni AAK-PSD mban konferencë. (Zyra qendrore e AAK-së, ora 12:00) Vetëvendosje mban tubim me qytetarët e Komunës së Therandës. (Gjimnazi “Jeta e Re”, ora 13:00)

Vetëvendosje mban tubim me qytetarët e Komunës së Shtërpcës. (Shtëpia e Kulturës, ora 14:00)

LDK mban tubim me qytetarët e Komunës së Vushtrrisë. (Sheshi afër Kalasë së qytetit, ora 14:00)

LDK mban tubim me qytetarët e Komunës së Drenasit. (Restoran “Hajdini”, ora 15:30)

Nisma mban tubim me qytetarët e Komunës së Klinës. (Shtëpia e Kulturës, ora 16:00)

PDK mban tubim me qytetarët e Komunës së Lipjanit. (Palestra “Better Life”, ora 16:30)

Vetëvendosje mban tubim me qytetarët e Komunës së Lipjanit. (Shtëpia e Kulturës “Tahir Sinani”, ora 17:00)

Vetëvendosje mban tubim me qytetarët e Komunës së Pejës. (Salla e sporteve “Valon Begolli”, ora 17:00)

LDK mban tubim me qytetarët e Komunës së Mitrovicës. (Sheshi “Mehë Uka”, ora 17:00)

Nisma mban tubim me qytetarët e Komunës së Gjakovës. (Hotel “Pashtriku”, ora 18:00)

Nisma mban tubim me qytetarët e Komunës së Pejës. (Restaurant “Univers”, ora 19:00

LDK mban tubim me qytetarët e Komunës së Prishtinës. (Shkolla Fillore “Emin Duraku” në Prishtinë, ora 19:00).

(Kosova Sot Online)