Nëse dëshironi ndihmë, telefononi këta numra të KQZ-së

  • 06 tetor 2019 - 08:31
Nëse dëshironi ndihmë, telefononi këta numra të KQZ-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se me qëllim të komunikimit lidhur me procesin e votimit në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës ka në dispozicion këta numra telefoni:

TELEFONAT KONTAKTUES PËR INFORMIMIN E VOTUESVE:

0800 55 555 dhe +38338211428

TELEFONAT KONTAKTUES NË DHOMËN OPERATIVE:

+3833820081004 dhe +3833820081007 

(Kosova Sot Online)