Keni kujdes: Ky dimër do të jetë më i ftohti në 8 vitet e fundit

  • 11 tetor 2019 - 08:14
Keni kujdes: Ky dimër do të jetë më i ftohti në 8 vitet e fundit

Sipas parashikimeve të motit, thuhet se dimri që kemi përpara do të jetë acar i vërtetë dhe ftohtë të tillë nuk kemi pasur në 8 vitet e fundit

Meteorologut, Todd Crawford tha se Europa Veriore dhe Ballkani Perëndimore, përfshirë këtu Kosovën dhe Shqipërinë, gjatë muajit janar dhe shkurt do të përhihet nga i ftohti ekstremi, që konsiderohet si më i ftohti i 8 viteve të fundit.

Dimri i vërtetë do të fillojë në muajin janar, ku në disa zona të caktuara temperaturat do të zbres deri në -20 gradë.

(Kosova Sot Online)