Ndryshimi i kufijve krijon Serbinë e madhe

  • 12 tetor 2019 - 13:13
Ndryshimi i kufijve krijon Serbinë e madhe

Ish kryenegociatorja e Kosovës në dialog me Serbinë Edita Tahiri, po merr pjesë në Samitin e 15 për Evropën dhe Paqen në Salzburg të Austrisë.

Ajo tha para pjesëmarrësve se ndryshimi i kufijve krijon Serbinë e madhe, ndërsa Shengeni Ballkanik është bërthama ekonomike për Serbinë e madhe, që sjellin sisteme dominimi dhe destabilizojnë Ballkanin.

(Kosova Sot Online)