Momenti dramatik kur një veturë nuk respektoi semaforin e kuq dhe shkaktoi aksident

  • 13 tetor 2019 - 19:59
Momenti dramatik kur një veturë nuk respektoi semaforin e kuq dhe shkaktoi aksident

Ky është momenti dramatik kur një veturë nuk respektoi shenjën e kuqe në semafor dhe shkaktoi një aksident.

Aksidenti ishte aq i rëndë sa që njëra nga vetuarat është rrotulluar fare nga impakti i rëndë. Gjatë rënies kjo veturë u përplas edhe me një veturë tjetër në anën e kundërt të rrugës.

Ngajrja ka ndodhur në qytetin e Toënsville në SHBA.

Këto janë pamjet e huazuara nga mediumi Daily Mail:

(Kosova Sot Online)