Dëshironi të bëni biznes me brende amerikane në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi?

  • 15 tetor 2019 - 21:41
Dëshironi të bëni biznes me brende amerikane në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi?

Perry Ellis International Inc. në partneritet me të licencuarin e vet EMPORIUM LLC me bazë në Kosovë, njofton opinionin e gjerë se tanimë është hapur edhe Show-Room zyrtar në Prishtinë, ku të gjitha bizneset e interesuara për të hapur dyqanin e licencuar me brendet e mëdha premium të trashëgimisë Amerikane PERRY ELLIS,PERRY ELLIS AMERICA dhe ORIGINAL PENGUIN,mund të kontaktojnë me zyrtarët e brendeve në show-room dhe të aplikojnë për tëmarrë statusin e dyqanit të licencuar për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi. 

Dyqani i parë në Kosovë është hapur më 9 shtator 2019, për  t`uzgjeruar në tërë Evropën Juglindore.  

Brendi Amerikan Perry Ellis është moda më e përparuar, duke kombinuar produktin që mund të vishet për të gjitha rastet. PerryEllis America ofron produkte me rrënjë në vitete 90’ta, përderisa AnOriginal Penguin nga Munsingwear ofron një përzgjedhje ideale për ata që kanë shijen më të rafinuar. 

Ftojmë të gjitha bizneset dhe personat e interesuar për tëhapur dyqane të licensuara me brendet e mëdha Amerikane PERRY ELLIS dhe ORIGINAL PENGUIN në Kosovë (Prizren, Ferizaj, Mitrovicë, Gjilan, Pejë, Gjakovë etj), pastaj në Shqipëri në të gjitha qytetet kryesore, në Maqedoni si dhe në Malin e Zi, të shprehin interesin e tyre me shkrim bashkë me prezantimin e kompanisë së interesuar si dhe për cilin qytet/shtet po aplikon, në emailin: [email protected]   

Informacion shtesë mbi kompaninë dhe brendet është në dispozicion në www.pery.com, por edhe në:

https://www.perryellis.com/

https://www.originalpenguin.com/

https://www.perryellis.com/collections/perry-ellis-america  


(Kosova Sot Online)