“Macron u thotë shqiptareve të vërtetën”- Berisha publikon videon: Çfarë deklaron Presidenti i Francës?

  • 20 tetor 2019 - 10:25
“Macron u thotë shqiptareve të vërtetën”- Berisha publikon videon: Çfarë deklaron Presidenti i Francës?

Ish-kryeministri Sali Berisha një deklaratë të Presidentit francez Emannuel Macron sipas të cilit, nuk kishte një shumicë për hapjen e negociatave me Shqipërisë përkundër qëndrimit ndaj Maqedonisë.

Në deklaratën e cituar nga Berisha, Macron thotë se ndarja e Maqedonisë me Shqipërinë do të ishte një “gabim i tmerrshëm për Ballkanin”.

Sali Berisha:

Presidenti Macron u thotë shqiptareve të vërtetën:

Hapjen e negociatave me Shqiperine e kundershtuan shumica e vendeve te BE” 

Kete deklaron boterisht Presidenti i Emanuel Macron. Ai hedh poshte mashtrimin e kreut te meduzes Edvin Kristaq Mafia dhe velines se tij Sugar Cakajt!

Euronews jep deklaraten me ze, figure dhe twitter te presidentit Macron!

Ketu me poshte keni videon e deklarates te Presidentit te Frances, Macron ne Euronews. Ndiqeni ate. sb

“Dje dëgjova disa fjalë se ne pothuajse arritëm uninamitet për hapjen e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. nuk është e vërtetë. Padyshim, aty kishte një shumicë te gjere që Maqedonisë së Veriut ti hapen negociatat, por shumica e shteteve ishin kundër Shqipërisë. Nisja e bisedimeve të anëtarësimit vetëm me një vend do të ishte një gabim i tmerrshëm për Ballkanin” tha Macron.

 

Presidenti Macron u thote shqiptareve te verteten: “Shumica e vendeve te BE ishin kunder hapjes se negociatave me Shqiperine” Kete deklaron boterisht Presidenti i Emanuel Macron. Ai hedh poshte mashtrimin e kreut te meduzes Edvin Kristaq Mafia dhe velines se tij Sugar Cakajt! Euronews jep deklaraten me ze, figure dhe twitter te presidentit Macron! Ketu me poshte keni videon e deklarates te Presidentit te Frances, Macron ne Euronews. Ndiqeni ate. sb “Dje dëgjova disa fjalë se ne pothuajse arritëm uninamitet për hapjen e bisedimeve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. nuk është e vërtetë. Padyshim, aty kishte një shumicë te gjere që Maqedonisë së Veriut ti hapen negociatat, por shumica e shteteve ishin kundër Shqipërisë. Nisja e bisedimeve të anëtarësimit vetëm me një vend do të ishte një gabim i tmerrshëm për Ballkanin” tha Macron.

Posted by Sali Berisha on Sunday, October 20, 2019

(Kosova Sot Online)