Në Heilbronn të Gjermanisë qyetarët solidarizohen me popullin kurd

  • 20 tetor 2019 - 16:31
Në Heilbronn të Gjermanisë qyetarët solidarizohen me popullin kurd

Në gjithë botën po organizohen protesta në shenjë solidariteti për popullin kurd, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Edhe në qytetin e Heilbronit të Gjermanisë qytetarët kanë protestuar duke u silidarizuar me kurdët.

Kujtojmë se Turqia ka nisur ofensivën në Siri me sulme ajrore më 8 tetor, ndërsa, më SHBA dhe Turqia kanë arritur marrëveshje për armëpushimin në veri të Sirisë më 17 tetor.

Të paktën 30 civilë kanë humbur jetën dhe dhjetëra luftëtarë të tjerë kurdë apo edhe nga fraksionet pro turke, kanë humbur jetën sipas raporteve.

 
Protesta në Gjermani

Protesta në Gjermani

Posted by Kosova Sot on Sunday, October 20, 2019


(Kosova Sot Online)