Aksident në Lagjen e Spitalit

  • 22 tetor 2019 - 21:04
Aksident në Lagjen e Spitalit

Një aksident ka ndodhur në Lagjen e Spitalit në Prishtinë.

Policia kanë arritur në vendin e ngjarjes dhe Zyra për Media, e kontaktuar nga media kanë konfirmuar se akisdenti ka ndodhur, por nuk kanë dhënë detaje.

Megjithatë, sipas informatave që, nga aksidenti nuk ka mbetur asnjë i lënduar.

(Kosova Sot Online)