Skandal në gjimnaz, mësuesi 27 vjeçar përdhunon nxënësen tre herë në ambientet e shkollës

  • 29 tetor 2019 - 11:30
Skandal në gjimnaz, mësuesi 27 vjeçar përdhunon nxënësen tre herë në ambientet e shkollës

Një mësues i shkollës së mesme në Kentucky është akuzuar për përdhunimin e një nxënëseje 13 vjeçare.

Sipas Daily Mail, mësuesi ka kryer marrëdhënie seksuale me të miturën në klasë, për tre herë me radhë, ndërsa ka tentuar që ta fshehë krimin.

Kyle Gardner, 27 vjeç, u arrestua të Shtunën me akuzat e përdhunimit si dhe për abuzim seksual të shkallës së parë dhe shkelje të provave.

Image

(Kosova Sot Online)