Gruaja më e vjetër në botë ka vdekur në moshën 123 vjeçare.

  • 31 tetor 2019 - 08:55
Gruaja më e vjetër në botë ka vdekur në moshën 123 vjeçare.

Gruaja nga Rusia, thuhet se kishte konsumuar gjatë gjithë jetës qumësht të fermentuar.

Familja e saj thanë që jetëgjatësia e saj ishte si rezultat i aktiviteteve të saj. Sipas tyre ajo gjithmonë kishte punuar dhe kurrë nuk ishte ulur për të pushuar, shkruan Daily Mail.

Njëri nga fqinjët e saj e ka përshkruar atë me fjalët më të mira, gjithmonë duke dashur të ndihmojë dhe të mbështesë të tjerët.

(Kosova Sot  Online)