Të bukura dhe vrasëse gjakftohta, njihuni me ninxhat e tmerrshme të Iranit

  • 01 nëntor 2019 - 22:46
Të bukura dhe vrasëse gjakftohta, njihuni me ninxhat e tmerrshme të Iranit

Ato janë të shkathta, gjakftohta dhe të pamëshirshme. Vajzat iraniane, që stërviten si ninxha, janë të përgatitura për të vrarë pa zhurmë.

25 milje larg nga kryeqyteti, Teherani, janë 4,000 gra që trajnohen për t’u bërë ushtare ninxha.

Ata mësojnë të ngjiten dhe të kapërcejnë muret, të fshihen në male dhe ‘të këpusin qafën e një rivali pa bërë asnjë zhurmë’.

(Kosova Sot Online)