Mbeti i bllokuar për 3 ditë brenda qendrës tregtare: I moshuari nuk arrin të mbijetojë

  • 05 nëntor 2019 - 08:18
Mbeti i bllokuar për 3 ditë brenda qendrës tregtare: I moshuari nuk arrin të mbijetojë

Trupi i 71 vjeçarit,  i cili kishte shkuar në një qendër tregtare, duket të ketë mbetur i mbyllur në shkallët e ndërtesës, kështu duke mos mundur të mbijetonte.

Trupi i tij u zbulua nga një punëtor mirëmbajtje. Kamerat kapën momentin kur Gore, hyri në qendrën tregtare dhe ishte duke ecur në drejtimin e shkallëve të emergjencës. Por këto pamje nuk u shqyrtuan nga autoritetet.

Në derën përmes të cilës hyri i moshuari, nuk mund të hapej nga brenda, gjithashtu ai nuk kishte gjetur edhe një dalje e cila ekzistonte poshtë disa shkallëve.

Policia kontrolloi qendrën tregtare për 3 ditë, pasi pensionisti u raportua i humbur, por nuk hyri tek shkallët.

Pritet që oficerët të japin provat, dhe sipas tyre këto shkallë kanë qenë të kontrolluar nga sigurimi. Ndërsa një ekspert thotë se Gore nuk mundi të mbijetonte, kështu duke thënë se ai mund të qëndronte pa ujë për vetëm 3 ditë.

(Kosova Sot Online)