Nuk do e besoni, por ky njeri është 23 vjeç

  • 11 nëntor 2019 - 09:28
Nuk do e besoni, por ky njeri është 23 vjeç

Një sëmundje misterioze ka bërë që një 23-vjeçar në Indi të mos rritet. Manpreet Sigh lindi në vitin 1995. Edhe pse ai ishte i shëndetshëm kur lindi, pas një viti ndaloi rritjen dhe ka mbetur ashtu që prej asaj kohe.

{423388/}

Ai nuk ecën dhe as nuk flet. Familja e tij kujdeset për të sikur të ishte një bebe. Banorët e zonës në fakt e shohin si mishërimin e një perëndie. Familja e tij nuk e mbante dot kur lindi dhe tashmë për të kujdesen daja dhe halla.

(Kosova Sot Online )