Njoftim për asfaltimin e rrugës Ferizaj-Shtërpcë

  • 12 nëntor 2019 - 15:49
Njoftim për asfaltimin e rrugës Ferizaj-Shtërpcë

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, njofton publikun se është duke u punuar në asfaltimin e rrugës R115, Ferizaj-Shtërpcë, përkatësisht segmentin e kësaj rruge Gërlicë e Epërme-Shtërpcë. Asfaltimi i kësaj pjese të kësaj rruge ka një gjatësi prej 5 kilometrave.

Gjatë ditës së sotme është duke vazhduar asfaltimi, ndërsa për qytetarët që do të kalojnë kësaj rruge ka rrugë alternative, ndërkaç komunikacionin po e drejton njësia e trafikut të policisë.

Ndërsa, gjatë ditës së nesërme më 13 nëntor 2019, pritet që të asfaltohen të dy shiritat, dhe për mjetet e rënda transportuese qarkullimi do të jetë I ndaluar ndërsa për vetura qarkullimi do të mundësohet çdo dy orë.

Punimet në fjalë do të përfundojnë gjatë ditës së enjte nëse nuk do të ketë reshje të shiut.

(Kosova Sot Online)