Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

  • 15 nëntor 2019 - 09:27
Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

Një grua kishte gjetur vezën gjigante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta thyejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj.

Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo.

(Kosova Sot Online)